Mij kunst is top bij atelier Françoise Busin!

Op 27 februari 2012 kan je op Ketnet kijken naar de eerste aflevering van “Mijn kunst is top”. Het programma wil kinderen zin doen krijgen in alles wat artistiek is en de eerste aflevering, over pottendraaien werd opgenomen in het atelier van Françoise Busin. In de eerste aflevering, op 27/02 demonstreert Jade haar passie voor draaien, een hobby die begon tijdens een draaiworkshop voor kinderen bij Françoise Busin in 2011.

Mijn Kunst is top wordt gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof, die voor elk aflevering het gezelschap krijgt van een bv. Voor de keramiekaflevering is dat Arne Focketyn. Adriaan en Arne krijgen eerst een snelcursus pottendraaien van Jade en tonen daarna wat ze ervan opgestoken hebben in een onderling duel.

Mijn kunst is top! bij Françoise Busin op maandag 27 februari 2012 om 18.30 u., 19.00 u. en 8.35 u.
Er is een compilatieaflevering op zaterdag en zondag om 9.45 u.